Over mij....

Hallo, wat fijn dat je ons hier hebt gevonden!

Ik ben Gerda Thieme, eigenaar van een mooie lesruimte in Renkum, op korte loopafstand van het bosgebied van Het Geldersch Landsschap.

Ik deel de lesruimte met een aantal enthousiaste collega's en samen verzorgen wij, ieder op onze eigen unieke manier, de lessen

Na een lange loopbaan als verpleegkundige (Praktijkopleider, Kinderverpleegkundige Oncologie, Couveuseverpleegkundige en later verpleegkundige in de Kraamzorg thuis), kinderopvang en Integrale Vroeghulp bij kinderen van 0-4 jaar belandde ik in Bilthoven, voor de opleiding (6 jaar) tot yogadocent bij Saswitha, opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Ik rondde mijn opleiding af met de specialisatie Zwangerschapsyoga. 

Saswitha Yoga is mij op het lijf geschreven, oefeningen 'gedragen' door de adem, gegeven op een duidelijke manier en voor iedereen haalbaar. Met enige nuchterheid en toch veel kennis over de yogafilosofie en anatomie wordt er les gegeven in kleine groepen. 

Bij de Aardse energie geef ik met heel veel plezier en passie Hatha Yogalessen, ZwangerenYogalessen, Babymassage, Zwangeren massage en Ayurvedische massage voor vrouwen.